Search This Blog

Loading...

Thursday, November 29, 2007

PWTC

ni mase gala dinner kat pwtc..Dr sheikh muzaffar ade..so snap ler gmbar sebab adik i mintak..tp tak berpeluang nk bergambar ngan die sebab ramai nau org kat situ n takde org nk tolong amek kan gmbar i ngan die.
p/s: tu bkn awek die..org tu cume nk join bergambar jek.

snap lagi..berebut ngan datuk Mahathir Lokman.die ckp "tepi2, aku nk amek gambar ngan angkasawan".


tghari tadi pi kat Technology Park Malaysia..ade produk ferra..kebetulan erra ade kat situ..so amek la gambar heee.

cantik tol Erra ni..kulit die cantik! si muka bulat vs muka kurus..bile la nak kurus cam Erra ni..



lepas bergambr ngan erra, i buat facial kat situ..
free facial
best gak..dah lame tak wat facial..org belek2 muka best gak!

Sunday, November 25, 2007

my baby...:)

bawak pi tinted..

then test drive kat putrajaya..












hmmm, gambar waktu mlm..












dapat keta tu ari khamis ptg..pusing2 dah app 500km, cepatnyer..rasenyer sebelum habis hujung minggu ni dah kna servis kot, first time service.. then, bawak pi terengganu.kak Ani kawen..

Friday, November 23, 2007

my new car

malam tadi i test drive my car...

hmm, so satisfied with it..

tak sabar nk drive sok..

awak..tinted cepat2 sket eh, pehtu wat mai sni..heeee

my mocha silver a.k.a grey..
kan senang tulis grey jek..saje jek pi cakap mocha silver..tak nmpak cam mocha pon..

Tuesday, November 13, 2007

Ring of lurve

RM 30k for white gold..

is it worth?

(gambar hiasan sahaja)

hmm..its too subjective 2 discuss rite?

jaga xm

semalam jaga xm...



tumpang my ofismate..keta i tak nyala lampu..
saya tak bawak la kancil, awk ni...saya takdela degil smpai nk drive gak keta tu malam2..
hmm, anyway..thanks ya! (to my ofismate)

Monday, November 12, 2007

so cuteeee

tau2 je org nak amek gambar die..baru setaun lebey..dah pandai pose haks
time nk snap gambar dan dan die sengih..


love this picture

Sunday, November 11, 2007

Ahad 111107..sunyi nyer

takde org kawen ke arini..tarikh die cantik gak..

kol 8 pg tadi hantor adik housemate pi uitm..ade xm, then i went to Pak Li to have a breakfast.roti bakar plus roti ban dah habis..mesti mlm td ramai org kat situ..hujung minggu la katekan

hmm, then pi ofis..sunyi nyer, takde org pon..huhuhuh

tghari pi amek mahani n anto kat uma pastu datang ofis balik..takde org lagi..

pastu gi mkn tghari sesorang uhuk2..awak kesian tak kat saya? org tu best la dok kat alor setar..stay kat hotel lagi.mane aci!

pastu gi lab..gelapnyer..takde org waaaa

gi cuci keta sat, berdebu giler..then pi lab balik sambung keje

ari ni jadi lone ranger..:( bestnyer kalo ade kawan nk teman gi jejalan arini..bosannn!!!(walaupon keje banyak tak siap, jgn marah hik hik ;p)

xtvt hujung minggu

hmm, menu yg paling aku suke..makan kat kedai d' limau nipis,Bangi

ni air limau nipis special


nasi goreng limau nipis, kerang rebus, tauhu bakar..mase memula aritu nk try jek..lepas tu terus terlekat ngan menu ni..best sangat



lepas acara makan2 me n my ehem2 gi nengok wyang..memula nak tgk stardust tp dah penuh tinggal seat plg depan jek..so kitorang nengok la cite 9september.ok gakla citer ni..ingatkan akan tido spjg cite ni tp tak tido..maksudnyer ok la cite ni.bg 3bintang ;p



sempat pose tu..



hahahah, sape amek gambar sape ni..




p/s: beg laptop tu sebab siang tu me pegi UPM..so usungla ke hulu ke hilir smpai malam..nasibler bkn me yg kna usung benda alah tu haks

kondominium Desaminium

khamis malam arituh tumpang uma my fren..minah ni dok kat kondo desaminium..n yang membuatkan aku kagum ngan die nih sebab die dok sorang2 kat situ..lone ranger! yg ni mmg aku tabik spring sebab aku takle dok sorang2..dok kat uma sorang2 separuh hari pon dah tak keruan..ish ish

ni blok kondo die..kalerful

yang ni set sofa die yg baru bli..

aku suke cermin ni..hehehe

yang ni spongebob die..die kate jgn lupe amek gambar spongebob die ni haks, baru bli jugak katenyer



anyway thanks sebab tumpangkan aku tido kat umah ko..hehehe, lenkali ble la aku lepak lagi heee

Friday, November 9, 2007

UPM library

harini pi Library UPM..sebenarnyer suke ngat bile masuk area UPM ni..maybe sebab 3 taun blaja kat sni..tp rase aman n tenang je bile masuk upm..agaknye sebab byk pokok hijau2 kot...
ni muka depan lib upm..


dlu mase blajar takde mende alah ni..sekarang baru ade..canggih..tak payah beratur nk pulang buku..


sunyi kan..maybe sebab pagi so takde student lagi..



yang ni la kad alumni upm..bile masuk lib ni gune la kad ni.susah2 daftar as alumni,berpekdah jugakla kad ni..



hmm..pg tadi mase masuk best ngat..yg tukang jaga kat pintu library tu friendly n sopan orangnyer..mase nk register ID tok amek password wireless pon pembantu kat situ ok..

tp yang buatkan rase hangin satu badan ni sebab ade sorang makhluk Allah ni la..pas Lunch tadi i nak masuk la balik dalam lib..dahla tak ramah pehtu marah2 siap kate kna daftar la apela,kalo sopan takper ni menjerit2..sakitnyer ati.i tunjuk kat alumni bknnyer die nak tgk, siap tanye lagi mane kad allumni..aku dah letak depan mata tu bknnyer nk bace..mangkuk ayun tolla!gerammmm!!
perasan sangat kalo time akak ni jaga,konpomla ade masalah..bkn kali pertama kna..masuk ni dah 3 kali..sape tak bengkek!kalo tak suke layan org n tak pandai nk senyum plusbersopan jgn dok kat depan pintu.Malaikat pon cabut..spoil!

konvo unisel

gambar mase istiadat konvo unisel..hmm, disebabkan jubah yg kitorang dapat lain dari taun lepas punyer..so kitorang posing sakan la hehehe ngalahkan student

hehehe, sape yang konvo ni?

hmm..dalam dewan pon sempat lagi pose tu..ari isnin utk student asas..dorang takde jubah, so nampak cam kitorang yg konvo hehehe



sempat pose ngan lecturer dari fakulti A & D...

taun lepas kitorang dapat warna merah..ade tulis unisel06. taun ni warna kuning lak..so kitorang kebasla yang ni plak hehehe
best la time konvo ni..cumenyer tak dapat bunga jek..
kalo nak, kna la bli sendiri..mase ari last tu dorang lelong jek 2dozen 15 inggit..tp tak best la kalo bli sendiri..kalo ade org bagi lagi best!;p
unfortunately...takde org nk bagi :(

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.