Search This Blog

Loading...

Monday, February 23, 2009

feminin

pagi tadi dengar lagu kumpulan feminin..
ape ker tajuk die..
tetibe tingat mase sekolah2 dlu kumpulan feminin ni mmg digilai ramai..
lepas tu kuar kumpulan res2 kalo tak silap..tak ingat sgt sbb tak berape minat..

tp yg kelakatnye kumpulan feminin ni la..dorang menari gerak kaki sket, gerak tangan sket..ulang step same smpai habis lagu..
kitorang panggil tarian cuci tingkap sbb tangan kna pusing2 sket hahahha..tp walaupon tarian cuci tingkap, kitorang rase macam sgt best bile dapat tiru dorangnyer step2 tuh kah kah kah kah

lepastu kuar kumpulan elite..tp elite ni dah besau la masa tu..mase form4 kalo tak silap..siap kawan2 ade yg buat persembahan masa hari guru nyanyi lagu tamparan wanita siap ade tongkat2 bagai..

kenangan2..
sape yg sezaman ngan saya sila angkat kaki kekekekekeke

Wednesday, February 18, 2009

tolong tolongggg

cewahhh
jerit ala-ala cam tarzan..
ok..ade sesape tau cmne nk hilangkan jerawat n parutnyer skali lam mase 2-3 hari tak?

takmo yang makan masa lame..nak yang amek masa sekejap jek..kalo paling lame pon lam masa 4 hari je ker..cara tradisional ke cara moden ker..

ade tips tak?uwaaaa..jerawat kat muka ini dah macam cendawan tumbuh lepas hujan..

anyone? anyone?
plz help me...n turn my face into this..heeee :)


pertolongan anda sangatla saya hargai..

Thursday, February 12, 2009

saya malas nk letak gambar..

saya malas nk upload gmbar..
dan bila saya rajin upload gambar..saya malas plak nak menaip..
bile mood saya baik..saya suka membahasakan diri sebagai "saya"..bile mood gila-gila..saya suka membahasakan diri sebagai "aku"..

keh keh keh keh..
ok..dah habis citer sedih..
sebenarnyer sedih lagi..tapi bile difikir-fikirkan..
apekah punca sebenar bersedih?
perlu ker bersedih?
ade ape2 yang berubah ker jika bersedih?

bile dicongak2 dihitung2..
buat penat jek..

oklah..
saya nk bergumbira plak..
fikir ape2 yang melucukan..
buat mende2 yang tak memberatkan kepala..
dan baca bahan2 bacaan yang melucukan..

yerrr..
tu diah..
:P

Wednesday, February 11, 2009

sob sob sob :(

saya kesedihan..

seriously saya tgh bersedih..

ape yang berlaku sebenarnye?

........................................................

Saturday, February 7, 2009

parking bawah lori?

keta aku eksiden..
hmmm, cmne nk ckp ek..bkn eksiden..tp parking bawah lori..yer..ituler perkataan yang tepat.
sebab mmg keta aku gi parking bawah lori kekekeke. lori tu pon tak pasan, sbb aku masuk slow2 bawah lori die sehinggalah adik aku menjerit sebab terkejut..kus semangat!
adik aku pon tak pasan sbb die sibuk dok main sms..aku plak sibuk dok cari barang kat seat belakang..elok sangat la tuh!

sib baik takde pape..cumenyer bonet depan jela calar..bumper n yg lain2 sume ok.
td bawak gi kedai..pomen cakap 150 nk baiki mende tuh..so baiki jela..sbb tak mahal sgt..
kalo 3 ratus seperti yang dianggarkan sebelumni..tunggu lenkali jela baru buat kot..
haih! ni gara2 tak berhati2 la ni.. :(

.............................................................
banyak mende yang berlaku sejak akhir2 ni..dugaan btolla..


off topic..

tahniah azie dapat baby girl..haifa husna azzahra nama die
chumel sungguh anakmu itu..
tahniah tahniah..sorang lagi kawan aku menjadi ibu :)

Friday, February 6, 2009

ma dan abah

aritu mase CNY..gi cameron satu family..

ni gmbar ma n abah yg dirakamkan kat sane..hehehe, ade byk lgi..ni antara gmbar yg amek rituh..



Sebenarnyer ade byk mende nk tulis..

tp tetibe blank

so nengok gmbar jela

ngak ade mood nk menulis dgn pjg lebar

:p

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.