Search This Blog

Loading...

Friday, September 9, 2011

Vivix | Priceless Gift

Mencari hadiah utk yg tersayang?... dapatkan vivix sekarang!!!
elok sangatlah kasi ni..nak kasi supplemen berbotol2,hmm payah gak sbb org lelaki ni lah paling payah nak mkn ape2 suplemen.. Dgn Vivix .. tiada masalah lagi.. Semuanya dlm satu botol.. Vivix juga anda boleh hadiahkan ke ibu bapa anda...


Ni jadual yang membuat perbandingan antara Vivix, MonaVie, Tahitan Noni dan Xango Juice... cuba anda lihat bagaimana hanya dengan 1 sudu teh(1 serving/day) Vivix mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh (3000-5000 ORAC). Hanya jauhari mengenal manikam.. dan hanya yg tahu erti nilai wang...akan memilih intan bukannya kaca...Vivix - Value for money

Pendek kata, Vvix ni tonik anti penuaan utk pelbagai masalah kesihatan.. Di bwh entry ni ada saya kongsi beberapa link utk masalah yg berkaitan yg mengambil Vivix.. ie diabetis, diet, awet muda, rambut beruban bertukar hitam, pesakit SLE.bla bla....cuma nak bgtahu kat sini, Wanita menyusu dan hamil tak dibenarkan minum yer..

NI KISAH MommyLyna yg hadiahkan Vivix utk ayahnya.. apa kata tgk gbr ni

INilah yang dikatakan priceless gift ke org yg tersayang.. Bak kata PnNorita Mohd Idris
"Tiada apa yang lebih menggembirakan saya selain kesihatan mak yang baik. Duit boleh dicari...selagi ada daya usaha" dlm blognye,Pn N share ttg ibunya yg diabetes kemudian dibelikan vvivix..,alhamdulillah dgn izinnya jua,penglihatan semakin pulih.. dan yg dibwh ni kredit to Along Nurazlina,..wallawehh



Kepala ni asalnya putih suwih mcm Richard Gere tp tengok ada hitam2...
Ayahku selepas sebotol Vivix!

Doktor dia kata tak percaya my dad dah 57.. Mcm lg muda je..
Hadiahkan Vivix utk ibu bapak kamu! Pasti berbaloi utk kesihatan mereka.
By: Along Nurazlina
_____
tak percaya?.. mcm tak lah gak... tapi mcm sy ckp sebelum ni..Alami sendiri. .anda pasti teruja. Cthnya cerita Pn Amy yg ingin mencari supplemen utk ayahnya yang ada masalah kesihatan jantung.. beliau cerita.. ada seorang pesakit yg duduk di sebelah katil ayahnya .. pesakit tu berusia 70thn.. tapi yang terujanya.. amy cerita..org tu nampakmcm umur 50thn.. rahsianya?.. anaknya belikan Vivix dijadikan hadiah utk beliau.. Wallawehhhh..Inilah yg dikatakan priceless gift.." Kesihatan adalah anugerah rahmat dari Allah tak ternilai.. Kalau kita boleh beli baju, barang2 kehendak kita.. bagaimana dgn mereka yg melahirkan dan menjaga kita dari kecil? "

0 corat-coret:

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.