Search This Blog

Loading...

Monday, September 3, 2012

setelah sekian lama tidak berupdate..

Salam semua..

tak tau apa la yang sibuk sangat sampai tak sempat nak menulis disini.. hajat dihati tu memang sentiasa ada nak update dan share cerita tapi asek bertangguh je..
so ini la jadinya..

ramai juga yang sms bertanyakan samada saya masih aktif dengan shaklee ataupun tidak.. masih.. masih aktif.. cuma sebab kekangan masa kurang berupdate di sini..

terima kasih kepada yang email untuk order produk shaklee..
dan yang email bertanyakan cara-cara untuk menjadi ahli.. terima kasih kerana meletakkan kepercayaan kepada saya..
together we climb the mountain :)

kepada yang mencari-cari suplement untuk diri sendiri, mak ayah, suami, anak mahupun ahli keluarga boleh la pilih yang mana berkenan di hati mengikut kesesuaian masing2..
ada pilihan untuk
1. kecantikan
2. anti-ageing
3. kesuburan
4,.penyusuan
5. resdung
6. eczeme
7. jerawat, parut
8. keanjalan kulit, gebu dan cun :)
9. kesihatan optimum
10. sakit-sakit sendi..

boleh sms/call saya di talian 017-2101210
atau shoot me an email suwmohamed[@] yahoo.com

oh yer.. no di atas dah takleh nak whatsapp yer.. harap maaf..
tapi sms insyaAllah saya akan respon secepat yang mungkin...

terima kasih semua
cheh! diva la sangat kan macam ramai je peminat hihihi


1 corat-coret:

~ Aa|Naa Nad|raH ~ said...

Salam kenal =)
Saje jalan²...

You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.