Search This Blog

Loading...

Wednesday, April 4, 2012

~MEALSHAKE yang super duper best~

Bulanni ada promosi mealshake.. jangan lepaskan peluang yer sume.. sekali setahun je ni promosi mealshake..so jangan lupa dapatkan pada harga yang super duper menarik :)

sedikit info tentang mealshake;

Setiap bancuhan MealShake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat.

Naturally good nutrition n great taste. No artificial flavor,colors,sweeteners or preservatives added..)

bestkan mealshake ni.. sambil minum mealshake sambil merasai kelazatannya dan kebaikan as well..rasa?? french vanilla flavor..

Siapa yang perlukan mealshake ni?
1. anak-anak yang picky eaters (atau susah nak makan atau memilih makan)
2. dewasa yang tak sempat nak breakfast ( mealshake sangat sesuai sebab ada complete nutrition)
3. ibu mengandung yang alahan teruk.. (tak boleh nak makan asek muntah2)
4. anak2 kecil yang sering demam dan selsema (bagus untuk menguatkan sistem imun badan)
5. anak2 yang obes atau berat badan berlebihan sangat sesuai ambil ni juga

apa sebenarnya fungsi mealshake ni?? camne supplement ni berfungsi?? kurus ble makan? gemuk atau obes pon ble makan??
sebenarnya.. vitamin ni bantu reset our body..jika kurang selera mkn, vits n zat akan bantu reset body system so that selera mknnye sesuai lah dgn body tu..same goes to obesity, obes ni buat system berat sebelah, tuh yang nak makan je kejenye, but if all nutrient s are sufficient for our body, badan dah tak bagi signal nak makan bende2 lain dah.. clear tak?? so takdela nak makan merapu. Takdelah nak makan cikedes, jajan, etc…


dan lagi info, sebenarnya yang buat badan kita gemuk ialah lemak, kalori & protein yg tak digunakan. Banyak sebab benda2 ni tak digunakan.
Salah satunya sbb kurang vitamins. jadi bila kurang vitamin kita akan cepat penat. bila kurang bergerak takdela badan nak guna tenaga.bila tak guna sel pun berehat.bila rehat sel tak makan.bila dia tak makan jadila lemak2 terkumpul..

haa, lagi clear kan?

more info??
read this untuk tahu 6 lagi kelebihan mealshake yang super duper best ni :)

berminat?? untuk pertanyaan atau pesanan boleh sms| whatsapp saya di 017-2101210.. atau shoot me an email to suwmohamed@yahoo.com

dan kepada sesiapa yang tinggal di area SEREMBAN, PAROI, SENAWANG, PANCHOR JAYA yang nak COD boleh juga..

serta area KLANG DAN SHAH ALAM.. lai lai lai.. :)


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.