Search This Blog

Loading...

Saturday, August 4, 2012

Berpuasa dengan Shaklee: sihat bertenaga sepanjang Ramadhan

Ramadhan dah separuh bulan.. Harini dah 15 ramadhan.. Harapnya Ramadhan kali ini merupakan Ramadhan terbaik bagi kita semua berbanding Ramadhan terdahulu.. Moga-moga juga kita dapat berhijrah dan kearah yang lebih baik dan menambah amal kita sepanjang ramadhan ni..

Pengambilan supplement penting bagi memastikan kita sentiasa cergas dan bertenaga sepanjang masa. Tidaklahsehingga tidak merasai langsung lapar dan dahaga.. Memadai jika kita tetap produktif dan tidak lembik sehingga mengganggu tugas harian.. Ada 4 pilihan set untuk anda pilih..

1. Mighty 3 gem- bagus untuk memastikan badan mendapat zat yang secukupnya dan memastikan cecair dalam badan dapat diganti dengan baik dan juga sebagai tenaga: bagus utk seisi keluarga :)

2. Energy booster- untuk memastikan kita sentiasa bertenaga bg membolehkan kita melakukan tugas harian dengan baik.. Sesuai untuk mereka yang sentiasa bekerja diluar dan sentiasa bergerak atau aktif

3. Digestive Health program- Bila Ramadhan ni, kita byk ambil makanan di bazar Ramadhan atau makan kat luar kan? Selalunya kurang fiber disebabkan kurang pengambilan buah2an dan serat.. Jadi set ini Sangat membantu untuk memastikan perut tak meragam dan takde masalah sembelih :)

4. Immune booster program- jika badan tak sihat semua pon tak leh nak buat.. Jadi set ini sangat sesuai untuk memastikan badan kita sentiasa sihat dan persiapan yang baik untuk meningkatkan ibadah dibulan yang mulia ni..Inilah masanya untuk meningkatkan amalan dalam keadaan sihat dan cergas.. Nak-nak plak suhu sekarangni tidak menentu.. Kejap hujan kejap panas.. Ramai yang selsema dan batuk2.. Jadi boleh ambil set ni untuk membantu kita dalam menjalani ibadah dan keje seharian..

Semoga Ramadhan Kalini kita mampu untuk meningkatkan ibadat kita.. Amal kita dalam mencari keredhaan Allah dan memperbaiki diri..

Untuk pertanyaan lanjut mengenai keempat2 set di atas bolehlah menghubungi saya
Sms/Call: 017-2101210
Email:suwmohamed@ yahoo.com

Selamat menjalani ibadah puasa dan sama2lah kita mengimarahkan bulan yang mulia ini :)
You Are a Realist
You don't see the glass as half empty or half full. You see what's exactly in the glass.
You never try to make a bad situation seem better than it is...
But you also never sabotage any good things you have going on.
You are brutally honest in your assessments of situations - and this always seems to help you cope.